הבעת תודה והערכה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/08/2008 | 09:51 | מאת: רונית

לדוקטור גירון הגדול מכולם,תודה על הטיפול המסור,התמיכה והליווי,היחס והעידוד,הגעתי אליך עם המון חששות ופחדים,ללא תמיכה מהמשפחה והסובבים,סמכתי עליך בעיניים עצומות "והפקדתי את גופי השמן " בידיך הנאמנות והמקצועיות,אין ספק שהינני אך בתחילת הדרך,8ימים לאחר ניתוח,אך כפי שציינתי בפניך,הפכתי להיות שגרירה נאמנה שלך,תודה מעומק השרוול החדש ומעומק ליבי.

שלום רונית ותודה לך. אני מאחל לך המשך החלמה מהיר וטוב ותצליחי להגיע לאן שאת רוצה. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר