שאיבת שומן מהסנטר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

23/08/2008 | 17:37 | מאת: ירון

לפני חודשיים בערך עברתי שאיבת שומן לא גדולה מהסנטר , בהרדמה מקומית. בערך שבוע אחרי השאיבה הפנים שלי החלו להיות נפוחות ולא סימטריות לחלוטין דווקא באיזור הלחיים ולא הצוואר. התייעצתי עם הרופא שלי והוא אמר שזה כנראה נוזל לימפתי שמצטבר באיזור וכנראה יעלם עם הזמן דבר שיכול לקחת עד שלושה חודשים. שאלתי היא האם זה באמת נשמע כמו הצטברות נוזל? תודה

שלום רב, אני לא עוסק בתחום של ניתוחים פלסטיים. יש להתייעץ עם הכירורג המנתח. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר