האם ניתן לעשות ניתוח שרוול?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

13/08/2008 | 02:53 | מאת: תמר

דר' גרון ערב טוב, אני בת 39, משקלי 140 ק"ג, אני בריאה בדרך כלל. רציתי לברר האם אתה מבצע ניתוחים דרך מכבי זהב או כסף ומה עלות של ניתוח כזה. בגלל שדי הרבה קראתי בפורום על ניתוח שרוול וזה נראה מאוד מבטיח, ביצעתי מספר בדיקות, כמו - ס.דם, כימיה, צילום ראות, צילום כיבה, אולטרסאונד בטן, א. ק. ג. כל הבדיקות שביצעתי תקינות ורציתי לדעת איך ניתן לקבוע תור אצלך לניתוח. ערב טוב, תמר.

שלום תמר, בהחלט ניתן לעשות את הניתוח אצלי באסותא דרך מגן זהב. אני מציע שתקבעי תור אלי למרפאה באסותא חיפה ( כל יום ג' אחה"צ 048810621) ואתן לך הסבר מלא בנושא. בברכה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר