תהליך שיקום

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/08/2008 | 08:51 | מאת: טל

בוקר טוב רציתי לדעת אחרי ניתוח טבעת מתכווננת , כמה זמן לוקחת ההחלמה כאמא לתינוקת ולילד קטן אני צריכה לתפקד האם יש סיכוי שזה יקרה תוך מס' ימים או שמדובר במספר שבועות ? אני מתכוונת לתיפקוד פשוט כמו להרים את הילדים להאכיל אותם וכדומה? תודה מראש דרך אגב קבעתי תור לד"ר חזן ועכשיו אני מבינה שגם אתה עובד באסותא חיפה אפשר לקבוע תור אצלך?

שלום לך, תהליך ההחלמה אחרי טבעת מהיר יחסית בתנאי שהכל עובר כשורה. הייתי לוקח בחשבון כשבועיים. לפעמים לוקח מעט יותר או פחות. זה אישי. אפשר בהחלט לקבוע תור אליי אם את מעוניינת. בהצלחה דר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר