אחרי ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/08/2008 | 20:43 | מאת: טל

האם חצי שנה אחרי ניתוח קיסרי שני אפשר לעשות ניתוח קיבה? האם יש קשר בין הדברים? איזה ניתוח הוא הבטוח ביותר?

שלום, אין קשר בין הניתוחים וניתן לבצע ניתוח להרזייה חצי שנה אחרי ניתוח קיסרי. הניתוח הבטוח ביותר הוא ניתוח טבעת בטווח המיידי. השיקולים לניתוח הם רחבים יותר וצריכים לקחת בחשבון את היעילות של כל ניתוח לטווח ארוך. מטרת הניתוח הינה לרדת במשקל לטווח ארוך ושמור על איכות חיים טובה. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר