שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

07/08/2008 | 23:56 | מאת: חנה

שלום אני לפני ניתוח שרוול קיבה ורציתי לדעת מהו נפח הקיבה לאחר הניתוח? והאם הקיבה יכולה לגדול אהה והכי חשוב אם היא יכולה לגדול שוב איך אני אוכל למנוע זאת???

שלום חנה, נפח הקיבה במספרים אינו חשוב. חשוב שהוא מאפשר לך לאכול רק כמויות קטנות מאוד של אוכל. אני מניח שהוא בערך כ 20% מהנפח לפני הניתוח. לא ברור אם הוא מתרחב, אין מספיק שנים מעקב. אני לא חושב שיש משהו שאת יכולה לעשות כדי למנוע זאת. אולי לאכול לפי ההנחיות ולא לנסות לדחוס אוכל. בהצלחה דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר