ניתוח טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

25/04/2007 | 18:47 | מאת: ענתוש

אני מעוניינת לדעת אם יש אפשרות לעבור את הניתוח באופן פרטי, ואיפה הכי כדאי, אני לא יכולה לעבור דרך הקופה כי אני נקראת "לא שמנה מספיק"

25/04/2007 | 23:15 | מאת: שמנה

וכאן משום מה אין תגובה כבר זמן ניכר.......

05/06/2007 | 11:32 | מאת: meital

אז ככה, אני עברתי את ניתוח הטבעת לפני כשנתיים מהקופה... ירדתי כמעט 30 ק"ג. לא כל ירידה היא מהירה (יש אנשים שיורדים 50 ק"ג בחצי שנה, במקרה שלי זה לא כך...) אמנם הניתוח הוא מצב הפיך, אבל הוא דיי משבש את החיים, (כמו המודעה שצירפתי לד"ר) אך הניתוח הזה כדאי. שמעתי על מקרים רבים בו אנשים מעלים במשקל כדי להיות ב -BMI המתאים לניתוח. אני לא מאמינה שיתקטננו איתכן על שתי נקודות. אני יכולה לומר לכן שה BMI שלי לא היה 40. אני באמת לא זוכרת כמה, אבל לא 40. אם תצטרכו סיוע נוסף, אני כאן כדי לעזור... בהצלחה!

בעקרון ניתן לעבור את הניתוח באופן פרטי. במידה ואינך בקריטריונים לניתוח, אני מאמין שתתקשי למצוא מנתח מאחר ואנו עובדים ופועלים לפי הנחיות משרד הבריאות. לנתח מישהו שלא מתאימה לקריטריונים לניתוח, זה לפעול בניגוד להנחיות. כמו שציינתי בתשובה אחרת קיימת אופציה של בלון שמוחדר לקיבה , מנופח ומושאר שם 6 חודשים. הבלון גורם לתחושת מלאות וכך אוכלים פחות ויורדים במשקל. לאחר 6 חודשים צריך להוציא אותו. בתקופה זאת את יכולה לסגל לך הרגלי אכילה נכונים שיעזרו לך להמשיך ולרדת במשקל או לשמור לא לעלות שוב. בהצלחה

25/06/2007 | 10:37 | מאת: לימור

עברתי ניתוח טבעת. ושאלתי היא מהם הגורמים ו/או הסיכויים שהטבעת תזוז/ תיפול וכיצד אפשר לתקן את המעוות?

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר