תופעות לאחר נתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/08/2008 | 12:12 | מאת: אור

עברתי נתוח שרוול לפני שבועיים ואני מתמודד עם תופעות רבות שאיני יודע האם הן תקינות רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי להמנע מתופעות אלו: צרבות, שישולים,התכווצויות בבטן, רצון להקיא, רגישות רבה לריחות של אוכל שגורמת לי להרגיש רע, וחולשה.

שלום אור, שבועיים אחרי ניתוח הכל עדיין טרי ויש תופעות רבות שקורות ויכולות לחלוף.לגבי הצרבות יש צורך לקחת לוסק באופן קבוע לפחות חודש. שלשולים והתכווצויות בבטן יחלפו בקרוב. יותר שכיח לסבול מעצירות. החולשה והרגשה רעה נובעים מהכמות הקטנה של אוכל ושתייה. עם העלייה בכמות האוכל והפעילות הגופנית גם זה ישתפר. כל זה כמובן אינו תחליף לבדיקות מעקב באופן סדיר אצל הרופא המנתח. בברכה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר