ניתוח השמנת יתר

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/07/2008 | 12:56 | מאת: נעמה

למה באתר שלך אין פירוט מסודר?באתר של דוקטור רזיאל יש מענה מידי ופירוט אישי ובהרחבה,למה איפה ואיפה למה לכללית אין שירות כמו של מכבי דיאטנית ועובדת סוציאלית?

שלום נעמה, האתר של דר' רזיאל מן הסתם מסודר ומוצלח יותר. אני לא נציג של הכללית ואין לי מושג למה הם לא יוצרים שרות מסודר עם ליווי של דיאטנית ועובדת סוציאלית כמו מכבי. את צריכה לשאול אותם. אני משתדל לענות כמיטב יכולתי על השאלות ובהקדם. אם יש לך שאלה ספציפית אשמח לענות. בברכה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר