מבולבלת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/07/2008 | 10:26 | מאת: דנה

אני שבועיים לפני מועד הניתוח שלי ושמעתי ממישהי שעברה ניתוח אצל הרופא המנתח שלי שהיא עברה חוויות לא נעימות" עקב רשלנות של הרופא היא סיפרה סיפורים מזעזעים עליו כרגע אני מבולבלת מאוד מה עליי לעשות?

שלום דנה, קשה לי לענות על שאלה כזאת , היא לא מפורטת מספיק. חשוב לדעת מה זה חוויות לא נעימות. בניתוחים יכולים לקרות סיבוכים. אנחנו מפרטים לחולים את הסיבוכים הפוטנציאלים, ומציינים שהם יכולים לקרות בכך וכך אחוזים. במידה וקורה למישהו סיבוך זה לא בהכרח רשלנות הכירורג. בכל מקרה את צריכה להאמין ולבטוח ברופא הנמתח שלך וללכת בלב שלם ושקט לניתוח, אחרת את צריכה לשקול אופציה אחרת. אפשרות שקיימת היא לשאול אותו על המקרה. בהצלחה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר