לאחר ניתוח מעקף קיבה-סופרדין בעיה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

24/07/2008 | 08:26 | מאת: רועי

שלום לכולם עברתי לפני 9 חודשים ניתוח מעקף קיבה-ניתוח מדהים שהחזיר לי את חיי חזרה.ירדתי ממשקל של 150 ק"ג ל98.ממליץ לכל מי שמתלבט לעבור אותו! נתקלתי בבעיה חסר סופרדין בכל הבתי מרקחת ואני מרגיש עייפות וכמו סמרטוט.האם יש מוצר מקביל לסופרדין שייתן לי את אותו האפקט או יותר טוב וישלים לי את החוסרים? תודה

שלום רועי, לצערי איני מתמצא בכל התכשירים המכילים ויטמינים וקיימים בשוק. אני מניח שיש עוד מוצרים מקבילים. אנא נסה להתייעץ עם דיאטנית. בברכה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר