ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

11/07/2008 | 17:27 | מאת: יהושע

ד"ר גרון שלום. שמי יהושע אני בן 34 בגיל 19 עברתי ניתוח קיצור כיבה וטבעת וירדתי במשקל 60 קילו אם השנים עקב אכילה לא סדירה וריבוי ממתקים עוגות וכמובן קולה עליתי בחזרה את 65 הקילו ויותר, היום אני שוקל 148 קילו והגובה שלי הוא 1.82 בבדיקות האחרונות שעשיתי בחודש האחרון גיליתי שיש לי שומן בכבד {במקום מ0ל35 יש לי 58} ולכן הומלץ לי על ניתוח שרוול מעקף כיבה שאלתי היא אם ניתן למנוע את התורים הארוכים בבתי החולים דרך הקופות .{אני חבר בכללית} ברצוני לדעת אם ניתן לעבור את הניתוח בשרפ הדסה במיידית או במקום אחר. אני מרגיש מוכן לניתוח ולא רוצה להתחחרט {אני פשוט אוהב לאכול... הודה מראש על תשובה מהירה בתודה מראש יהושע.}

שלום יהושוע, אין ספק שאתה צריך לעבור ניתוח. ההחלטה שלך הינה נכונה. אתה גם צודק שהתור בבתי החולים הציבוריים ארוך. אצלנו בפוריה כ 5 חודשים. אפשר לקצר את התור עם עושים את הניתוח בבתי חולים פרטיים דרך המושלם או כפי שציינת בשרפ בהדסה. אלאז צריך לקחת בחשבון השתתפות עצמית לא מבוטלת. מהמעט שאתה מתאר הניתוח שמתאים לך הינו מעקף קיבה ולא שירוול. לא ברור לי מ הניתוח הראשון שעשיתה כלומר איזה סוג טבעת ואם פתוח או סגור זה חשב לגבי תכנון הניתוח הבא. לגבי מועד הניתוח בהדסה, אתה צריך לפנות אליהם ישירות. בהצלחה דר' גרון

13/07/2008 | 08:27 | מאת: בני

לכל אלה שמפחדים- אין ממה לפחד ב 2/9/07 עברתי ניתוח קיצור קיבה,שקלתי 130 והיום אני על 68-70 ק"ג. כמובן שקשה,הרי אחרי הכל זה ניתוח ולאנשים שאוהבים לאכול זה בום לגוף ולשכל,לכן מי שלפני הניתוח צריך להוריד כמויות בצורה הדרגתית. לאחר הניתוח יש לפעול לפי ההוראות שמקבלים מהרופא,כמו לא לאכול דברים מטוגנים ולא לשתות אלכוהול.מטוגנים בהתחלה עושים צרבות וכאבי בטן (למדתי על בשרי..) לכל מי שלפני הניתוח ועומד בקריטריונים,אני מאחל בהצלחה,זה שינוי מדהים שהגוף והנפש עוברים. הכי חשוב שתשתמרו על עצמכם והכי חשוב הרבה כושר גופני!!!!!

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר