ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

08/07/2008 | 23:17 | מאת: רונה

שלום לד"ר גירון,אני בת 49 וחצי שוקלת 120 ק"ג גובהי 164 ס"מ,איך אוכל להינתח ללא תשלום?אני חברת כללית ויש לי מושלם ופלטיניום ואין לי ביטוח בריאות אחר.כיצד ניתן לעשות זאת ובהקדם האפשרי,כל מי שאני מספרת אינו ממליץ ואף מפחיד,תודה מראש

שלום רונה, הדרך לעבור ניתוח בלי תשלום היא לעשות את הניתוח בבית חולים ציבורי. צריך לקחת בחשבון שבבתי חולים ציבוריים יש תורים ארוכים לניתוח. אצלנו בפוריה לדוגמא כ 5-6 חודשים. אם את רוצה להפעיל את המושלם תוכלי להנתח בבית חולים פרטי אבל יש עלויות של השתתפות עצמית וחלק מעלות המכשירים. אני ממליץ לך בשלב ראשון להגיע לביקור במרפאה כדי לקבל אינפורמציה לגבי הניתוחים ממקור מוסמך ולא מחברים או קרובי משפחה שלא בהכרח מבינים ובכך יוצרים פחד לא מוצדק. בברכה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר