ניתוח מעקף קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

04/07/2008 | 06:09 | מאת: Vadim

ניתוח מעקף קיבה סרט http://www.isradoctor.co.il/blog/blog/default.aspx?id=309&t=

05/07/2008 | 23:44 | מאת: אודליה

אני בת 30 כל חיי הייתי רזה מאוד עד גיל 22,ומאז ברצף עליתי ועליתי...כיום אני 1.58 שוקלת 80 ואני מממממש, כבר בדיכאון כבד מהמשקל הזה לא מסוגלת לסבול את עצמי יותר, והאמת שמממש לא בא לינ יותר שום דיאטה ושום ספורט ניסיתי כר הכל!!! אני רואה את הניתוח מעקף או שרוול קיבה כמקום שיביא אותי לנחלה שלי ושם לא אצטרך מהבוקר עד הלילה לחשוב דיאטה ולהילחם בדיאטה, אני מודעת לזה שה BMI שלי עדיין נמוך, אבל באמת ניסתי, את כל התרופות שיש, כולל טיפול פסיכולוגי ממושך,\ כמה קילו עליי לעלות לניתוח זה??והאם למרות שיש ל בעייה שמאובחנת כהפרעת אישיות גבולית שאיננה נחשבת למחלת נפש. האם ייאשרו לי לדעתך????

שלום לך, את רחוקה מאוד מהקריטריונים לניתוח . חסרים לך 20 ק"ג!!! ואני לא חושב שיהיה חכם להעלות אותם כדי להגיע לניתוח... לגבי הפרעת האישיות, יש צורך בייעוץ פסיכיאטרי לפני הניתוח ואז מחליטים אם לאשר או לא. אני מציע לך להתמקד באורח חיים נכון: ספורט ואכילה נכונה. בהצלחה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר