ניתןח טבעת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/06/2008 | 21:07 | מאת: נטע

בן זוגי מעוניין לעבור ניתוח כזה הוא שוקל 120 ק''ג מאוד נישמח אם תכתבו לנו ''טיפים'' של לפני הניתוח ואחרי, אם הוא חולה סכרת האם הניתןח ללא תשלום? ואם מנותחים ממליצים לעבור ניתוח כזה אני מאוד מודה מראש לכול מי שמיתייחס וכותב לנו

שלום רב, ראשית אני מאחל לכם הצלחה. לגבי טיפים השאיר לשאר האנשים בפורום לענות. אם אתם עומדים בקריטריונים של משרד הבריאות מבחינת המשקל והגובה אז הניתוח לא עולה כסף בבתי החולים הציבוריים. אני מציע לפנות לכירורג כדי לשמוע פרטים לגבי סוגי הניתוחים, תוצאות וסיבוכים של כל אחד מהם ( יש כמה). דר' נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר