ניתוח ובלוטת התריס

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/06/2008 | 15:58 | מאת: מיכלי

אני חודש לפני ניתוח טבעת, בבדיקות שערכתי גיליתי שבלוטת התריס בתת פעילות, TSH 7.78, האם כדאי / יש צורך להתחיל לקחת אלטרוקסין לפני הניתוח, או שירידה במשקל תאזן את הבלוטה ? מצד שני אני מאד רוצה לראות ירידה משמעותית במשקל ולא רוצה שהבלוטה תדפוק לי את כל העסק. לתשובתכם אודה. מיכלי

שלום רב, הייתי פונה לאנדוקרינולג להשלמת הבירור. תת פעילות של בלוטת התריס יכול להשפיע על המשקל וכדאי לאזן את פעילות הבלוטה לפני הניתוח. בהצלחה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר