jחשיבות גודל השרוול להצלחת הניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

28/05/2008 | 17:28 | מאת: יעלה 80

דוקטור גרון שלום רציתי לשאול האים זה נכון שככל שהשרוול קטן יותר הניתוח יצליח יותר זאת אומרת שתהיה יותר ירידה במשקל לאורך זמן והשרוול פחות יתרחב?. האים יש גודל מסויים של שרוול שנחשב טוב? אני שמעתי ממשורוולת ותיקה שגודל של50cc הוא הכי טוב היא מנותחת 3 שנים בגודל של שרוול 50 cc והיא ירדה יפה ועדיין שומרת על המישקל ויכולה לאכול את אותן כמויות שאכלה קודם. מצפה לתשובתך יעלה

שלום יעלה, אכן הגודל קובע. אנחנו מודדים את גודל השרוול לפי צינור מיוחד שמוחדר בניתוח לקיבה. השירוול נמדד לפי קוטר הצינור הזה. קשה לי לומר לך על מידות ב CC, וקשה לי להאמין שמדדו לחברתך את הנפח בפועל. אנחנו עושים את השרוול לפי מידה מקובלת. בהצלחה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר