איפה מבצעים החדרת בלון ?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/05/2008 | 12:49 | מאת: לוריין

במספר כתבות קראתי כי החדרת בלון לקיבה גורם לבעיות ,, ולכן משרד הבריאות אינו מתיר זאת יותר. באחת מתשובותיך אמרת כי עדיין ניתן לעשות זאת? שאלתי איפה? ואצל איזה רופא? לאחר בירור במספר בתי חולים אמרו כי הפסיקו לעשות זאת. האם זה באמת מסוכן? ואם לא אז למה לא מבצעים זאת דרך בתי החולים? קראתי באחד האתרים לגבי מקום פרטי אבל עדיין אני פוחדת לגשת למקום שלא בטוח כי יש בקרה עליו, ועוד כשכתוב במגזין עיתון אדם של בית חולים רמבם שמשרד הבריאות אינו מתיר זאת. אודה לך אם תעשה לי סדר בנושא. איני עומדת בקריטריונים לניתוח.

שלום לוריין, אני לא יודע מה מקורות המידע שלך. לפי ידיעתי הבלון חי וקיים. אני נותן לך מס' טלפון של נציגת החברה המשווקת את הבלון והיא תכוון לבחת החולים בו זה נעשה שקרוב ביותר אלייך. קוראים לה יעל טל פלאפון 0546797868 בהצלחה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר