ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/05/2008 | 16:04 | מאת: מיכל

ד"ר גרון שלום, כתבתי לך כאן בפורום לפני כחודשיים בשאלה על ניתוחים וחולי קרוהן ורציתי להודות לך על המענה, לאחר שבדקת את הנושא! גם רציתי לעדכן אותך שנפגשתי השבוע בירושלים עם ד"ר קידר ואכן הוא אמר שמבחינת המשקל שלי ותוך התחשבות במחלת הקרוהן הניתוח הרצוי עבורי זה ניתוח שרוול. הוא שלח אותי לבדיקות וכשיהיו לי את התוצאות אני אשוב אליו על מנת לראות אם ניתן להמשיך להתקדם. תודה רבה על הכל. מאוד שימח אותי לקבל את המענה שלך מה שהראה לי על הרבה איכפתיות. שבוע נפלא, מיכל

מיכל שלום, אני מודה לך על העדכון ומאחל לך הצלחה בניתוח ובריאות שלמה. נחזיק לך אצבעות. בברכה דר' גרון

01/06/2008 | 14:23 | מאת: חולה קרוהן

גם פרופסור ירחמילביץ טיפל בי וגם דר"גולדין ניתח אותי עשה קיצור במעי.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר