האם ההצטרפות כרוכה בתשלום?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/05/2008 | 16:58 | מאת: אורלי

ערב טוב,שולה. אחותי התקשרה אלי היום בבוקר לאחר ששמעה את הראיון איתך, עד לפני כשלוש שנים שקלתי כ-45 ק"ג פחות,היום אני מוצאת את עצמי אוכלת לעיתים עד כדי תחושת כאב ,האמת היא שאינני יכולה ללכת כיון שאני מרגישה כי ברכיי מתפוצצות,ואינני מפסיקה לאכול בצורה בהמית לחלוטין ,גם אם אינני רעבה כלל. האם יש לכם פתרון לכך?והאם ניתן לעשות טבעת שאינה מתכווננת? האם הדבר כרוך בתשלום כיון שאין לי את הביטוח המשלים. תודה, אורלי.

שלום אורלי,ייתכן שטעית בפנייה. הגעת לפורום המטפל בניתוחים להרזייה. אני מנהל את הפורום וקוראים לי דר' נסים גרון. לשאלתך. יש מספר סוגים של ניתוחים שמטפלים בהשמנת יתר חולנית כפי שאנו קוראים לה. יש קריטריונים לניתוח שנקבעו על ידי משרד הבריאות ונקבעים בעיקר לפי המשקל והגובה. אם תאמרי לי מה המשקל והגובה שלך אומר לך אם את עומדת בקריטריונים לניתוח. אם את עומדת בקריטריונים אז את יכולה לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי ללא תשלום כלל. יש גם אפשרות לעבור את הניתוח בבתי חולים פרטיים בעזרת ביטוחים משלימים. אם תרצי עוד אינפורמציה לגבי הניתוחים כתבי שנית ואשמח לענות. בברכה דר' גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר