קפלי עור

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/03/2007 | 17:32 | מאת: רן

שלום אני מאמן כושר אשר מחפש עזרה בנושא ניתוח טבעת להרזיה. שאלתי היא האם יש דרך למנוע על ידי פעילות גופנית את יווצרות קפלי העור כתוצאה מהירידה המהירה במשקל הגוף כתוצאה מהדיאטה הכירורגית , ואם כן השמח לקבל הכוונה בנושא.

מי שנמצא בקריטריונים לניתוח הרזיה יכול לעבור אחד מ 3 ניתוחים הקיימים היום. היום הניתוחים שונים מאלו שנעשו לפני 15 שנה, והתוצאות מבחינת ירידה במשקל ואיכות חיים טובות יותר. כמובן שיש כשלונות ומאוכזבים כמו בכל ניתוח ויש אף סיבוכים אבל עדיין רוב המטופלים מרוצים מהתוצאות. כמובן שמי שיכול לרדת בעזרת פעילות גופני ודיאטה זה עדיף על ניתוח. אבל רוב האנשים שהגיעו לניתוח כבר עברו את המסלול הזה. היום ניתוח הינה הדרך היעילה ביותר לירידה במשקל לאורך זמן. לגבי עודפי עור, הדבר תלוי בגיל, במשקל ובגמישות העור. אין דרך למנוע זאת, אבל פעילות גופנית יכולה לעזור לירידה במשקל בנוסף לניתוח. במידה ועודפי העור הינם משמעותיים מאוד, ניתן להעזר בכירורג פלסטי כדי לטפל בבעיה. בסופו של דבר מדובר בניתוח לשיפור הבריאות ואסור להמנע ממנו בגלל בעיה של עודפי עור. בהצלחה.

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר