ניתוח שרוול או ניתוח טבעת?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

12/05/2008 | 23:12 | מאת: שלי

שלום לך ד"ר ניסים בתי היתה מעוניינת לעבור ניתוח טבעת אלא שהרופא שאליו פנינו דווקא הציע לנו לעשות ניתוח שרוול בטענה שזהו ניתוח יותר קל לגילה ועדיף בכלל. אממה..התברר לנו שניתוח השרוול זוהי בעצם כריתה של למעלה מ50% מהקיבה ובלתי הפיך כמובן. אז שאלתי היא מה אתה מציע?להילחם על ניתוח טבעתי או להסכים לניתוח שרוול? תודה מראש

14/05/2008 | 14:24 | מאת: beethoven2008

את מוזמנת לקבוצת דיון בנושאי השרוול http://communa.tapuz.co.il/sleeve

שלום שלי, השאלה שלך מעט מורכבת ואין לי מספיק פרטים לתת לך תשובה מלאה. חשוב לדעת מה הרגלי האכילה של בתך. אם היא מה שמוגדר מכורה למתוק, אז הסיכוי לניתוח טבעת להצליח קטן יותר. כמו כן ניתוח טבעת דורש מעקב צמוד יותר עם יותר ביקורים במרפאה להתאמת הטבעת שנעשית בזריקה ולפעמים תחת שיקוף. ניתוח השרוול אמנם רדיקלי יותר ובאופן פוטנציאלי מעט מסוכן יותר וגם אינו הפיך אבל איכות החיים אחריו טובה יותר. והסיכוי להצליח גדולה יותר. אני לא חושב שאת צריכה להלחם. אני חושב שהאופציה של שרוול הינה טובה. בהצלחה דר' גרון

16/05/2008 | 16:40 | מאת: יעלה 80

שמי יעלה ואני מעונינת לעבור ניתוח שרוול אך אמרו לי שניתוח זה אינו מתאים לסובלים מצרבות. יש לציין שאני לפעמים סובלת מצרבות לאחר מאכלים מסוימים . חוץ מזה יש לי אבנים בכיס מרה . אשמח אם תוכל לענות ולהסביר לי תודה רבה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר