בקשה לקבלת מידע בנוגע לניתוח מעקפי קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/04/2008 | 20:50 | מאת: אפריאט גיא

שלום רב דוקטור גירון שמי אפריאט גיא, ממשפחתו של לוי ליאור (מקריית שמונה) שנותח אצלך לא מזמן בניתוח מעקפי קיבה. ליאור סיפר לי עודות הניתוח ולא הפסיק לשבח אותך, אשמח אם תוכל לענות לי על מספר שאלות. אז קצת על עצמי, שמי אפריאט גיא מתגורר בקצרין, לפני כ 5 שנים שקלתי כמעט 130 קילו גובה 175. לאחר התייעצוץ עם רופאת המשפחה הומלץ לי לעבור ניתוח של "בנדא פלסטיק" טבעת וכך עשיתי. כיום אני לאחר 5 שנים עם הטבעת, חיי חיים לא קלים במיוחד, וללא תוצאות כמעט, כיום אני שוקל 115 קילו לאחר שפתחתי לפני חודש את הטבעת מכיוון שלא יכולתי לשתות מיים והתייבשתי. אני מאוד מעוניין לעבור את הניתוח שליאור עבר ומאוד להוט לגביו. אני מודע לסיכונים ולחיים לאחר הניתוח. השאלה שלי היא האם אני יכול לעבור ניתוח שני ובו יבוצע לי מעקפי קיבה +הוצאת הטבעת המותקנת אצלי כיום. אשמח לקבל תשובה. בכבוד רב, אפריאט גיא.

שלום גיא, אני מבין שנפגש במרפאה, אז אני אמסור לך כבר שם את כל האינפורמציה. להתראות דר' גרון

31/05/2008 | 13:09 | מאת: טוקיוהוטל

31/05/2008 | 13:13 | מאת: טוקיוהוטל

מבקש לקבל אינפורמציה לניתוח מעקפי קיבה. אני שוקל 120 קילו גובה 180סובל מאיסכמיה עברתי שני נתוחי מעקפי לב סכרתי

שלום, ה BMI שלך הינו 37 ויחד עם המחלות הנילוות מהן אתה סובל אתה זקוק לניתוח שיכול לשפר את בריאותך בהרבה. לפני הניתוח יש כמובן לעשות סדרת בדיקות כדי שתגיע לניתוח במצב אופטימלי. יש מספר סוגי ניתוחים להרזייה. ניתוח טבעת, מעקף קיבה ושירוול קיבה. ניתוח מעקף קיבה הינו ניתוח היעיל ביותר לירידה במשקל והמורכב מבין השלושה. בניתוח מנתקים מהקיבה כיס קיבה קטן ואליו מחברים לולאת מעי שעוקפת את הקיבה. הירידה במשקל מושגת מההגבלה ביכולת לאכול בגלל הקיבה הקטנה וגם בגלל הפחתה בספיגה בגלל המעקף. אתה צפוי להוריד אחרי הניתוח כ 70% מהמשקל העודף שלך. הסכרת תחלוף לחלוטין או תשתפר במידב ניכרת. הסיבוך העיקרי בניתוח כזה הוא דלף שיכול לקרות ב כ 1% מהניתוחים. כמובן שבגלל היותך חולה איסכמי יכולים ליהיות סיבוכים אחרים הקשורים למחלת הלב שלך ולכן צריך להערך לניתוח בהתאם. מידע נוסף תוכל למצוא באתר www.wecan.co.il בהצלחה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר