בעיה מורכבת וחיפוש הפיתרון הטוב ביותר בהקדם האפשרי

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/04/2008 | 14:39 | מאת: מריאלה

לאור העובדה שציינתי בעבר שעברתי ניתוח רפלוקס ואני מטופלת אצל ראומטולוג כי אני סובלת מדלקת פרקים ופיברומיאלגיה עודף מישקלי לא טורם לבטח למצב הקיים אני בת 39 גובה 1.70 שוקלת כבר בערך 100 קילו הבנתי שעצם העניין שעברתי ניתוח רפלוקס מקשה על הכל אך לפתח יש פיתרון חילופי שהוא לא טבעת ישנם לא מעט שיטות לשבט יעילות אולי יותר מהטבעת אז השאלה היא מורכבת האם יש לדבר עם גסטרולוג רק עם כירורג אז למי לפנות איך אני יודעת מרשימת הכירורגים במכבי שאותו רופה מתמחה בתחום ועוד שאלה האם זה שיש מכבי זהב זה מקנה הטבה כלשהי אז נכון הכל נראה מבולבל אך אני מאמת צריכה יעוץ ממישהו שמבין עניין מקצועי ומנוסה ברצוני לציין שאני רוצה בתל אביב כי אני אם ל2 קטנים וחשוב לי להיות איתם בזמן הכי מהיר שאפשר!!!!! אז תודה מראש מריאלה

שלום מריאלה, ה BMI של הינו 34 ולכן אינך עומדת בקריטריונים לטיפול כירורגי. העובדה שעברת ניתוח רפלוקס אכן מקשה על העינינים והופכת כל ניתוח להרזייה למורכב יותר. אני חושב שאת צריכה לנסות דרכים אחרות לרדת במשקל.(דיאטה, פעילות גופנית וכו'..). במידה ותגיעי פעם לניתוח עלייך לחפש מנתח המומחה ומיומן בסוג הניתוחים האלה ולא ללכת לפי אזור המגורים. בהצלחה דר' גרון

14/05/2008 | 16:20 | מאת: מריאלה

תאמין לי דוקטור אם הדבר היה כה פשוט לעשות דיאטה וספורט וקדימה לדרך לא היתי שוקלת על תחליפים כאלה משמעותיים .נכון הדבר ששגיתי בציוני שאני מעונינת במנתח במרכז ולא התחשבתי בעובדה שיש לחפש קודם כל ניסיון משום שאצלי זה מורכב מעט .כמו כן רציתי לדעת שאם מעצם העניין שאני סובלת מדלקת פרקים ופיברומיאליה ועודף מישקל האם לא עוזר לקבלת סיבסוד דרך הקופה\מכבי כמו כן מה עלות הניתוח במידה ושיש לממן אותו לבד ועוד שאלה האם לך יש ניסיון בניתוחים מסוג זה להזכירך מדובר שעברתי בעבר ניתוח רפלוקס תודה מראש

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר