בתהליך הבדיקות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

20/07/2014 | 16:10 | מאת: רחלי

שלום רב דוקטור גירון, התחלתי תהליך של הבדיקות, בעוד שובועיים אפילו מבצעת צילום וושט ותרסריון. כך שזה בזה מסתיימות הבדיקות. שאלתי האם אוכל להיכנס כבר בחודש ספטמבר לניתוחח. Bmi שלי 37.7 . ומה עוד עליי לעדות כדי להגיע במהרה לוועדה באסותא?

שלום רב רחלי השלב הראשון הוא לסיים את כל הבדיקות. לאחר סיום הבדיקות צריך לקבוע תור לוועדה. אם את יודעת כבר עכשיו שאת מסיימת בוודאות עוד שבועיים אז כדאי כבר עכשיו להתקשר לאסותא ולהזמין תור לוועדה (בחיפה 04-8810663/4 או 620/1 בסוף). לפעמים משיגים באסותא תל אביב תור מוקדם יותר וזה טופס גם לגבי חיפה.. ברגע שעברת וועדה את חוזרת לכירורג כדי שיעבור על כל הבדיקות ויתן הסבר סופי לגבי הניתוח וגם לקבוע תור לניתוח. יש סיכוי טוב להכנס לתור בספטמבר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר