חשש מוועדה בריאטרית

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

19/01/2014 | 12:19 | מאת: ללל

שלום. אני אמורה לעבור ניתוח שרוול במדיקל סנטר בחודש מרץ. הbmi הוא 37, אך ישנו לחץ דם שבעבר הופיע רק בהריונות, אך מאז הלידה האחרונה (לפני 8 חודשים) נשאר גבוה- מעל 140/90, לעיתים סביב ה150/100. ברב המדידות מאז אלו היו התוצאות. במדידות מעטות ביותר היה לחץ דם בגדר הנורמה (130/85 בערך). הבנתי שבוועדה מודדים את לחץ הדם והחשש שלי הוא שדווקא בזמן המדידה הבודדת בוועדה לחץ הדם לא יהיה גבוה, כפי שהוא בד"כ, ולא יאשרו לי את הניתוח. שלחתי לוועדה גם מכתב מרופאת המשפחה בו היא מציינת כי ישנו יתר לחץ דם ואת העובדה כי אובחנתי כסובלת מתסמונת מטבולית. מה לעשות? האם אכן ישנו חשש כי מדידה בודדת זו "תטרפד" לי את האפשרות לביצוע הניתוח?... אודה לתשובתכם בהקדם (הועדה השבוע...). תודה!

שלום רב הוועדה כבר מאחורייך ואני מניח שעברת אותה בהצלחה. בהצלחה בניתוח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר