לאחר ניתוח שרוול קיבה

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

30/12/2013 | 12:52 | מאת: רינת

דוקטור ניסים גירון היקר שלום, לפני כ4 שנים בדיוק עברתי ניתוח שרוול קיבה כיום אני עדיין רזה הכל בסדר , לאחרונה אני חוששת מהשמנה חוזרת אני מרגישה שוב צורך לאכול ואני אכן אוכלת ה ר ב ה יותר ממה שאכלתי עד לפני כמה חודשים כבר שמנתי 79 ק"ג חזרה האם הקיבה חזרה להתרחב?.???? מה עושים??? תודה

שלום רב אני לא בדיוק מבין את המספרים 79 ק"ג חזרה או שמנת ל 79 ק"ג.? אכן התאבון חוזר והקיבה יכולה להתרחב אבל הניתוח קיים והמגבלה לאכול כמויות גדולות עדיין קיימת. עכשיו הכל תלוי בך. עלייך לשמור מאוד ולהעזר בדיאטנית ואולי עובדת סוציאלית או פסיכולוג/ית. חשוב מאוד לעשות פעילות גופנית ולאכול כפי שלמדת ב 4 השנים אחרי הניתוח ואז תוכלי לשמור על התוצאות. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר