ניתוח מעקף או שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/12/2013 | 22:12 | מאת: דורון

לפני 3.5 עברתי ניתוח טבעת. לצערי אני לא מסתדר איתה ואני עולה דרסטית המשקל כשהיא קמת פתוחה או מקיא כשהיא קצת יותר סגורה. אני רוצה להוציא אותה ולעבור ניתוח שרוול או מעקף במקום. ניסיתי להתייעץ עם רופא לגבי הניתוח העדיף (שרוול או מעקף) ולא קיבלתי תשובה חד-משמעית. האם מישהו יכול לעזור לי – מה עדיף ניתוח שרוול או מעקף (לאחר טבעת לא מוצלחת) ?

שלום רב ההחלטה לגבי סוג הניתוח תלויה במספר גורמים כולל הסיבה לכישלון הטבעת, המצב האנטומי באזור הקיבה והרגלי האכילה שלך כולל החיבה או התמכרות למתוקים. בעיקרון בכשלון ניתוח אחד כדאי לשקול ניתוח יותר רדיקאלי כלומר מעקף והסיכוי שלו להצליח גבוה יותר. עלייך להתייעץ שנית עם כירורג בריאטרי שמבצע כל סוגי הניתוחים ואז להחליט. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר