טופס התחייבות מכללית

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

18/11/2013 | 14:23 | מאת: ליאת

לפני כ 17 שנים עברתי בבית חולים רמב"ם ניתוח srvg. בשנים הראשונות היה בסדר ולאחר כמה שנים התחלתי להקיא. בשנה האחרונה תופעת ההקאות החמירה מאוד אצלי וניגשתי לרופא שניתח אותי ד"ר בשארה בשארה שקיבל אותי בבית חולים רמב"ם. כל התהליך של הבדיקות קופת חולים כללית לא הסכימה שאעבור את הבדיקות בבית חולים רמב"ם מכיוון שגם להם יש את השירות וכל נענתי וערכתי את כל הבדיקות במרפאות קופת חולים כללית. ב 6.11 חזרתי לרופא עם תוצאות הבדיקות והרופא הסכים לנתח אותי בשנית. אני סומכת על הרופא שניתח אותי בעבר ולכן ביקשתי הן מהרופא והן מהפקידות את ההתחייבות. עד לרגע זה זה בסירוב. אבקש בכל לשון של בקשה לעזור לי אני סובלת מאוד מהקאות בלתי נסבלות ערכתי את כל הבדיקות שניתנו לי ברמב"ם בקופת חולים כללית אבל את הניתוח ואת הרופא איני מוכנה להחליף ברופאים של כללית מפני שהרופא מכיר אותי וניתח אותי בעבר ומכיר את עברי הרפואי. קופת חולים כללית אישרה רק את הוצאת הטבעת ללא השרוול מה עלי לעשות???? אני 1.56 שוקלת 88.

שלום רב מצטער אין ביכולתי לעזור. עליך ללחוץ על קופת החולים. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר