כאבים בחזה ובגב

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

14/11/2013 | 08:25 | מאת: מרים

ד"ר גירון שלום ראשית רציתי להודות לך ולומר שאין מאושרת ממני . אני מנותחת שלך , עברתי את הניתוח לפני שבועיים וחצי בערך רציתי לשאול האם כאשר אני אוכלת כמות קטנה דייסתי אני מרגישה כאבים מאוד חזקים בגב כאילו נעצו סכין כאב חד גם בחזה באמצע האם זה בסדר ועדיין הפצע בפנים טרי כי הכאב הוא איך לתאר כאילו חותחים אותך מבפנים , ואז אני מקיאה נוזל-רוק שאכל הזמן בולעת רק אז הכאב נירגע מעט. יכול להיות שמעבר האוכל הוא מאוד צר. אשמח לקבל תשובה תודה ויום טוב

שלום רב הכאבים יכולים להגרם מאכילה מהירה מידי או מלעיסה לא מספיקה. מקום הניתוח בפנים בהחלט טרי ויש לאכול לאט ומעט. רצוי לחזור לאוכל נוזלי למספר ימים. לא לשכוח לקחת לוסק או תרופה אחרת מאותו סוג וכמובן לבוא לביקורת. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר