חששות לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

22/08/2013 | 16:38 | מאת: ענת

אני בתהליך לקראת הניתוח (בדיקות וכו') כל ההמלצות הינן חיוביות כולל של הרופא המטפל.לא קיבלתי תשובה האם המצב לאחר הניתוח הינו הפיך והאם קיים חשש להירידה במשקל לא תיעצר? האם השימוש בתוספי מזון הינו לכל החיים?

שלום רב חששות לפני ניתוח תמיד מוצדקות אבל למי שעומד בקריטריונים הניתוח הינו חיוני ביותר לשיפור הבריאות. הפיכות הניתוח תלויה בסוג הניתוח. שרוול קיבה אינו הפיך. מעקף קיבה ניתן להפוך אבל זה ניתוח מורכב ונדיר שנעשה ניתוח להפוך מעקף קיבה.נדיר מאוד שהירידה במשקל לא נעצרת. צריך יותר לדאוג לרדת מספיק ולשמור לא לעלות. השימוש בתוספי מזון אחרי שרוול מומלץ לפחות לשנה בתלות בבדיקות דם. במעקף מומלץ לכל החיים. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר