שינויים חיצוניים

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

21/08/2013 | 23:34 | מאת: רוני

שלום רב. אני אמור לבצע את הניתוח לאחר החגים. לאחרונה משהו אמר לי שכל מי שהוא מכיר שעבר את הניתוח נראה כמו זומבי וזה אומר שהם חיוורים והעיניים בולטות קצת, לאחר ששמעתי את זה באמת שמתי לב לכך. האם זה נכון שבעקבות הניתוח נוצרים שינויים כאלה?? לפי דעתי כן אבל אני צריך תשובה מוסמכת שם יסבירו לי את התופעה. תודה מראש

שלום רב כאשר אדם ששוקל 150 ק"ג משיל 50 ק"ג ממשקלו סביר להניח שיהיו שינויים במראו החיצוני. אין פה מה להסביר או להבין. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר