BMI גבולי שאלה ??

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/07/2013 | 03:08 | מאת: רעות

שלום ד"ר, אני רעות אני בת 18 התחלתי את כל התהליך של הבדיקות שלפני הניתוח עכשיו נותר לי רק הוועדה. וממנה אני הכי חוששת והכי חוששת להתאכזב, רציתי לדעת אם אני יוכל לעבור את הוועדה עם BMI גבולי שזאת אומרת BMI 35.6 אך ללא מחלות נלוות זאת אומרת שהיה לי בעבר לחץ דם וכעת אין לי אבל יש לי אסטמה קלה. האם אני יוכל להגיע לניתוח אשמח אם תענה תודה רבה , רעות .

שלום רב קשה לי לנחש מה תחליט הוועדה אבל BMI 35.6 בלי מחלות נילוות אינו גבולי כי נדרש BMI 40 ומעלה ולכן איני בטוח שהוועדה תאשר לך הניתוח. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר