הבהרה לכולם

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

02/07/2013 | 16:30 | מאת: לימור

מנוחת של ד"ר גירון המדהים מלפני 3 שנים, הורדה של 88 ק"ג!!! עד היום, 3 שנים מקיצור הקיבה בוחנת כל דבר שנכנס לפה אגיד משפט אחד שדר גירון השתמש בו בפעם הראשונה שראיתי אותו :"אני נותן לכם את הכלי אתם צריכים להתמודד" וזה נכון!! אין כאן קסם, המון עבודה עם הראש, החלטות נכונות, ספורט, שמירה על אורח חיים בריא. גאה להיות מנותחת של גירון ועוד יותר גאה לאן שהגעתי. בהצלחה לכולכם.

שלום רב המון תודה על הפירגון והמחמאות. אבל ההישג הוא כולו שלך ואני שמח בהצלחתך. כל הכבוד והמשך בריאות. ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר