נטילת לוסק לאורך זמן

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/05/2013 | 11:51 | מאת: ענת

שלום, עברתי ניתוח שרוול לפני שנה ותשעה חודשים. מאז הניתוח אני לוקחת לוסק באופן קבוע (אחד ביום) בגלל צרבות. לקיחת הלוסק פותרת את הבעייה, אם אני לא לוקחת לוסק אחרי יום-יומיים מתחילה צרבת נוראית. 1. האם יש בעייה לקחוסק במשך שנים? מהם הסיכונים? איך אפשר למזער / למנוע אותם? 2. האם יש בעיה להמשיך ולקחת לוסק בזמן הריון? תודה מראש!

שלום רב אין בעיה לקחת לוסק זמן רב.יש הרבה מיליונים שלוקחים לוסק שנים רבות. לגבי הריון כדאי להתייעץ עם רופא הנשים. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר