מבולבלת

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

06/04/2013 | 20:48 | מאת: לינא

שלום ,אני בת 32 משקל 95גובה 152 הייתי בביקור אצל רופא אוסאמה אבו חאטום בעניין ניתוח ברייאטרי , הסברתי שיש לי אבנים בכיס המרה ואמר שיעשו את שני הניתוחים ביחד נתן לי רשימת בדיקות להכין כבר סיימתי אבל עדיין אינני יודעת לאן אני הולכת מה לבחור טבעת או שרוול מה יותר יעיל מה יותר מסוכן , מעוניינת לעשות את הניתוח בפרטי ,דיברתי עם כללית מושלם ואמרו שאני אצטרך לשלם השתתפות עצמית 1450 שקל במידה ורוצה לעשות את זה באססותא חיפה , אני קוראת הרבה ומחפשת מידע על שני הניתוחים אבל עדיין מתלבטת ומפחדת הלוואי שתוכל לעזור לי ותכוון אותי , תודה מראש

שלום רב אני חושב שאינך צריכה להתלבט כלל. ניתוח טבעת אינו ניתוח שמומלץ היום. רוב המנתחים כבר לא מבצעים ניתוחי טבעת וגם בכל העולם עוזבים אותו. במידה ואינך סובלת מהאבנים בכיס מרה והם התגלו רק במהלך הבדיקות אני גם לא הייתי מבצע את שני הניתוחים יחד אם אין הכרח.הייתי עושה רק את ניתוח השרוול. בברכה והצלחה ד"ר נסים גרון

09/04/2013 | 21:05 | מאת: לינא

ערב טוב ,יש לי עוד שאלה האם ניתוח טבעת לא מומלץ היום בגלל התייחסות לא טובה מן המנותחים או בגלל שהטכניקה שלו לא כל כך טובה ,???? תודה מראש

שלום רב ניתוח טבעת לא מומלץ היום משום שקיימים ניתוחים יותר טובים עם תוצאות מוצלחות יותר ואיכות חיים יותר טובה למטופל. התוצאות מניתוח טבעת לאורך זמן אינן טובות וחלק גדול מהחולים שעשו ניתוח טבעת עברו ניתוח להוצאת הטבעת. בברכה ד"ר גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר