שרוול?

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

05/04/2013 | 20:53 | מאת: אסתר מ.

לפני כ19 שנים ביצעתי ניתוח טבעת שלא כל לך עזר לי. היום הBMI שלי הוא 37 אני בת 65 ובריאה והשאלה שלי היא אם ניתוח שרוול שולט יותר ברצון לאכול ואם אפשר להוציא את הטבעת ולבצעה השרוול באותו ניתוח. גם מה קורא עם הREFLUX של חצי מהאוכל כל פעם ש בולעים משהוא.תודה

שלום רב אם הניתוח שעשית הינו ניתוח טבעת פתוח אז שרוול אינו מתאים לך. גם הרפלוקס שאת מתארת מכוון לכך שניתוח מעקף קיבה טוב יותר בשבילך. אפשר להוציא או לנטרל הטבעת ולעשות באותו ניתוח מעקף קיבה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר