ניתוח טבעת לא מוצלח .

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/03/2013 | 11:03 | מאת: רונית

לאחר מספר טיפולים בטבעת (הוצאת נוזלים) נגרם חור בצינורית עקב ניקוב לא מדויק. לא רציתי להיכנס שוב לחדר ניתוח כי זו הייתה האופציה היחידה להמשך יריד במשקל, ולכן עליתי שוב במשקל. נכון להיום עליתי הכל חזרה , השאלה שלי האם אני זכאית לקבל ניתוח שרוול. גובה 160. משקל 95. תודה

שלום רב לפי הנתונים שלך אם אין לך מחלות נילוות אינך עומדת בקריטריונים. מצד שני חולה שעבר ניתוח מסוג אחד שנכשל בדרך כלל מאשרים לו ניתוח חוזר. שווה לנסות. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר