בלון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

14/03/2013 | 13:49 | מאת: אורלי

שלום, אני בת 45, שוקלת 94 וגובה 1.68. איני "זכאית" לניתוח והייתי שמחה לשמוע על פתרון הבלון. למי עליי לפנות? האם בירושלים יש שעושים פעולה זו? מי ואיפה? האם קופ"ח מכסה את עלות הטיפול? תודה

שלום רב בזמנו היו מכניסים בלונים במכוני הגסטרו של בתי החולים הגדולים. אני לא יודע אם עדיין עושים זאת. הכנסת הבלון מוגבלת ל 6 חודשים ואחר כך צריך להוציא אותו. יעילותו מוגבלת ולרוב עולים אחרי הוצאת מחדש במשקל. בברכה ד"ר נסים גרון

27/03/2013 | 07:49 | מאת: אורלי

וזה עולה 20,000 לפי בירורים שהספקתי לערוך עד היום...האמת, שהייתי בטוחה שזה יהיה יעיל בעבורי מאד, ודי התאכזבתי לקרוא את דבריך :(

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר