גודל בוז'י - ניתוח ב- 08.04.13 אצלך

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/02/2013 | 17:03 | מאת: נורית

דר' גירון ערב טוב, בהמשך לביקורי אצלך אתמול, (דבר ששכחתי לשאול) רציתי לברר לגבי גודל הבוז'י. הבנתי שככל שהבוז'י קטן יותר, הניתוח מוצלח יותר לאורך זמן, כאשר מדובר על רוחב 32-34, המקובל בארה"ב ובאירופה. ואילו אתה נוטה להשתמש בבוז'י 42. האם זה כלל אצלך? האם יש אמת בטענה שככל שהבוז'י צר יותר הניתוח מוצלח יותר? אודה לתשובתך

שלום רב יש קשר לגודל הבוז'י ולמידת הירידה במשקל וכן גם למידת הסיבוכים, במיוחד דלף. יש הרבה גורמים הקשורים ומשפיעים על הצלחת הניתוח, גודל הבוז'י אינו החשוב שבהם. יותר חשוב זו ההיענות ומידת היכולת של המטופל לשנות את אורח החיים ולמלא את הנחיות הדיאטנית. אני משתמש בבוז'י 42 ומאמין שהוא המתאים ביותר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר