בחירת רופא מנתח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

10/02/2013 | 19:44 | מאת: א.

ד"ר ניסים גרון,ערב טוב! אני עשיתי את כל הבדיקות אצל רופאת מנתחת מהניתוח הקודם שלי בעבר סבלתי מטבעת עד שהוציאו לי אותה לפני כשנה וחצי(נכון להיום היא עושה את הניתוחים בדרך פרטית),היא הפנתה אותי למנתח דרך בית חולים אבל התור עליו זה רק שנה,האם תוכל אתה להמליץ לי על מנתח טוב שעושה ניתוחים(שרוול קיבה)באזור חיפה עד המרכז.אני חברת קופת חולים כללית.תודה

שלום רב בכל בתי החולים הציבוריים יש תור ארוך לניתוח. אני מנתח באסותא חיפה ועובד עם המושלם. אם את מעונינת את מוזמנת להתקשר למזכירה לקביעת תור 0526620976 בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר