הוד השרון

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

31/01/2013 | 07:30 | מאת: אורלי

שלום רב אני כחצי שנה לאחר שרוול ומסתדרת מצויין רק שליפעמים יש לי כאבים חזקים מאוד באזור "מפתח הלב" הכאב כולכך חזק שכבר פעמיים הרגשתי סחרחורת. אציין שלא עוזר כלום למעבר הכאב רק סבלנות ותפילות למה זה קורא לי?

שלום רב ראשית הכאב יכול להגרם מאכילה מהירה ולעיסה לא טובה מספיק. שנית לפעמים יש רפלוקס שגורם לכאב, כדאי לנסות לוסק באופן קבוע כדור ליום לפחות חודש. שלישית כדאי לעשות אולטראסאונד לשלול אבנים בכיס מרה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר