ניתוח קיצור

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/01/2013 | 16:23 | מאת: מאיה

שלום, אני בת 24 לא הכי בריאה, בעיות באינסולין מגרנות ובעיות בגב ובברכים. אני מעוניינת מאד לבצע את הניתוח, הBMI שלי הוא 36. (אין לי הרבה כסף-אני סטודנטית)האם יהיה אפשרי לעשות את הניתוח בכל זאת כמובן עם השתתפות עצמית?

שלום רב כאחת שעומדת בקריטריונים, BMI 36 וסוכרת, את יכולה לעבור את הניתוח בבית חולים ציבורי בלי לשלם אגורה. רק מעט סבלנות. ככל שתתחילי בתהליך מוקדם יותר תגיעי לניתוח מוקדם יותר. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר