ד"ר גרון ערב טוב

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/12/2012 | 20:14 | מאת: 1

בתקופה האחרונה אני חושבת ברצינות רבה לעבור ניתוח שרוול. הפחד הגדול שלי הוא בעצם ההרדמה הכללית. כיצד מתגברים על פחד זה? האם היה תקדים ובוצע כבר ניתוח בהרדמה מקומית, אם לא מהי הסיבה? (גם ניתוח קיסרי מבוצע בבטן ולרב הוא נעשה בהרדמה מקומית) בברכת שבוע טוב, 1

שלום רב לא ניתן לעשות את הניתוח בהרדמה מקומית ולא בהרדמה אחרת. רק הרדמה כללית. ניתוח קיסרי ניתן לעשות בהרדמה אפידורלית לא מקומית. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר