ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

15/12/2012 | 15:15 | מאת: נורית

שלום רב, אני שוקלת 104-106 וגובהי 1.68 מ'. אני סובלת מבעיות גב (חוליות L3-L5), כאבי ברכיים וכנראה דום נשימה בשינה - אני כבר במצב שאני לא מצליחה לעמוד על הרגליים מרוב כאבי גב וברכיים, כאשר התפקיד שלי כרוך בעמידה על הרגליים של 8-9 שעות ביום. פניתי לרופא המשפחה שלי כדי להתחיל בתהליך לניתוח שרוול. הוא הפנה אותי לרופא ריאות, צילום חזה, אקג, תבחין נשיפה ולרופא גסטרולוג. נראה לי שזה לא כל הבדיקות שצריך לניתוח. האם אני צודקת? מעבר לכך רציתי לברר עמך - אני חברת קופ"ח כללית, ויש לי ביטוח פלטיניום. האם אפשר להגיע אליך להתייעצות ולבדיקת האופציה שאתה תנתח אותי? אודה לתשובתך

15/12/2012 | 17:11 | מאת: נורית

חשוב לציין כי כל חיי הייתי שמנה יותר או פחות - אבל תמיד שמנה!!! אך בשלושת החודשים האחרונים העליתי המון במשקל (עקב הפסקת עישון) וזה פשוט לא נעצר.

שלום רב בהחלט אפשר להגיע אליי לייעוץ לקראת ניתוח. במהלך הפגישה תקבלי הסבר מפורט על הניתוח, התהליך ותקבלי הפניה לבדיקות (להשלים מעבר למה שעשית). מרפאה באסותא חיפה, צביה 052-6620976 מרפאה בטבריה, ציפי 050-8642138 בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר