התייעצות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

03/12/2012 | 15:31 | מאת: ענת

שלום אני בת 44 עם BMI 37 ללא מחלות נלוות. בכל זאת עברתי את התהליך וקיבלתי אישור לביצוע ניתוח. התחלתי שוב לשאול את עצמי שאלות האם כדאי להכניס את עצמי לניתוח. נכון ניסיתי אין ספור דיאטות שנכשלו ואני מרגישה די רע עם המראה שלי אבל זה בכל זאת ניתוח לאשה שהיא בסך הכל בריאה. מה עושים? אני מתלבטת נורא!!!

שלום רב ניתוח שרוול קיבה נעשה מסיבות בריאותיות בלבד כדי לטפל מחלות נילוות הקשורות להשמנה או מניעתן.היותך ב BMI 37 מהווה סיכון להתפתחות מחלות רבות וירידה במשקל היא הדרך היחידה למנוע אותן. מצד שני יש בניתוח סיכונים ועלייך להיות שלמה לגמר עם עצמך לפני שאת ניגשת לתהליך כל כך משמעותי. עלייך לקבל החלטה לבד. בהצלחה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר