הבדל ניתוח טבעת לשרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

29/11/2012 | 15:16 | מאת: שני

שלום הייתי אצלך לפני כשבועיים נתת לי רשימת בדיקות לבצע. המלצת לי לעשות ניתוח שרוול . {הבדיקות תקינות} BMI 31.5 חולת סכרת שלא מצליחה לאזנה . אני בתהליך עם קופ"ח במחוזי על קבלת האישור. רציתי לדעת מדוע לא הומלץ על ניתוח טבעת ? ההחלמה והניתוח נראים יותר קלים. לאחר קבלת האישור מקו"ח מה השלב הבא שאני צריכה לעשות?

שלום רב אני איני ממליץ יותר על ניתוח טבעת מאחר ואני חושב שניתוח שרוול טוב יותר מבחינת ההשפעה על הסוכרת, ירידה במשקל ואיכות החיים לאחר הניתוח. נכון שהניתוח מורכב יותר ויש בו יותר פוטנציאל לסיבוכים, אבל הניתוח הינו בטוח ויעיל. השלב הבא הוא להגיע עם תוצאות הבדיקות אליי למרפאה, ואחרי שאעבור עליהם נוכל לקבוע תאריך לניתוח. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר