ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

27/11/2012 | 22:00 | מאת: מלכה

אני שוקלת 110 קג בגובה 168 האם לעשות ניתוח אם כן מהם יתרונותיו ומהם חסרונותיו האם מחיר של ניתוח הוא לא כבד מידי ואם לא מדוע

שלום רב ה BMI שלך הוא 39, מאשרים בדרך כלל ניתוח מ BMI 40 ומעלה אלא אם יש מחלות כמו יתר לחץ דם, סוכרת וכו הקשורות להשמנה ואז מאשרים ניתוח מ BMI 35 ומעלה. יתרונות הניתוח בהיותו אפקטיבי לירידה במשקל עם איכות חיים יחסית טובה ושיפור המחלות הנילוות הקשורות להשמנה או מניעתן. החסרונות הן בסיבוכים היכולים להגרם מהניתוח כמו דלף, תסחיף ראתי או דימום, וכן בעלויות הכרוכות בו. בברכה ד"ר נסים גרון

28/11/2012 | 17:30 | מאת: מלכה

תודה על התשובה אבל רציתי לחדד האם אפשר בהרחבה להסביר לי את המחיר בחיי היום יום לאחר הניתוח נניח שמהניתוח החלמתי מלכה

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר