התיעצות

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

26/11/2012 | 21:46 | מאת: אתי

דר גירון שלום ,המצב שלי התיצבו ואין כרגע לא שילשולים כואבים ולא כאבים חריגים הייתי אצל הדיאטנית היום ואמרתי ה שאני מרגישה חלשה ואני עובדתקשה עם ילדים אז היא סיפרה לי שיש אדםשחזר אחרי ניתוח כיוון שהרים משא כבד ונהיתה לו בעיה בהשקות, השאלה שלי היא אם יודעים שאסור וכדאי להמנע ממשאות כבדים מדוע אתם לא ממליצים ליותר ימי חופשת מחלה ולא כדי להתפנק אלא כדי להחלים טוב יותר ובטוח יותר כיוון שעכשיו אני בלחץ שמא אני אעשה נזק לניתוח שלי ואם אבוא לרכזת שלי ואומר לה שאני צריכה להזהר תחשוב שאני רוצה הקלות אבל היכן שאני עובדת עם ילדים ותינוקות שצריך להרים כל הזמן אני עלולה לעשות נזק ואף אחד לא יעזור לי בכך איך אני יכולה לקבל המלצה בכתב שכדאי להזהר עוד זמן יותר מה4 שבועות אודה לך אם תסביר לי תודה וערב טוב

שלום רב אין שום אפשרות לגרום לנזק בניתוח בגלל פעילות גופנית. אני שמח שהמצב התייצב ומקוה שתרגישי טוב בעתיד.החולשה נובעת ממה שעברת וקרוב לוודאי שעכשיו תרגישי יותר טוב ותתחזקי. אני לא יודע על סמך מה אמרה הדיאטנית מה שאמרה אבל זה לא נכון. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר