לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר

17/11/2012 | 22:53 | מאת: עדי

אני מעוניינת להתנתח אצליך ורציתי לברר. 1. זמן המתנה לנתוח שרוול 2. כמה יעלה לי הניתוח מכבי + מגן זהב אני מגיעה מתל-אביב.

שלום רב זמן ההמתנה הינו בערך שבועיים שלושה מאישור הוועדה ופגישה איתי במרפאה. הניתוח יעלה בערך בסביבות 11000 ש"ח שזה בנוי מהשתתפות עצמית כ 5000 ש"ח, 17% מהמשתלים בסביבות 2000 ש"ח ו 4000 ש"ח שכר מנתח. הסיפור מעט מורכב יותר כי אני לא מנתח ישירות דרך מכבי. את מוזמנת להתקשר למזכירה ציפי (050-8642138) לקבל יותר פרטים ולקבוע תור למרפאה. בברכה ד"ר נסים גרון

מנהל פורום פתרונות ניתוחיים להשמנת יתר